Agenda Programació Tallers 2021

Som el que volem ser. Intervenint la meva pròpia imatge

Dissabte 22 de maig de 10 a 14 h
A càrrec de la Belén Vilanova i en col·laboració amb Experimental Photo Festival

Les persones participants pensaran, experimentaran i reflexionaran amb les seves pròpies fotografies: a partir de la intervenció física-química de la mateixa imatge.
El que veiem, el que ens suggereix, el que sentim, el que recordem i el que volem expressar, jugaran entre si mitjançant operacions d’intervenció en la imatge fotogràfica.

El taller consisteix en dues etapes: una primera de reflexió on s’exposaran processos d’intervenció físico-químics i els perquès d’aquests, acompanyats amb lectures d’imatges d’experimentacions com per exemple congelar, cremar, bullir, afegir diferents substàncies com aigua de mar, fongs, alcohols, tints, entre d’altres; i observarem els seus resultats. I una segona, en què els participants intervindran les seves fotografies d’una manera sentida.

El que hauran de portar els participants:
– Fotografies ja impreses d’imatges que els resultin significatives (molt important).
-Safata, plat o qualsevol superfície que serveixi per realitzar experimentacions.
Opcional: Eines com per exemple draps, cúter, tisores, guants, encenedors, pinces, regla, cintes adhesives, pinzells, cola, espàtules, punxons, esponges, bosses de plàstic, bossetes hermètiques, papers, etc.(el que es tingui a mà i serveixi per alterar les fotografies).
Opcional: Materials com ara pintures, papers, retalls, substàncies, cafè, sorra… Podeu ser tan creatius com vulgueu, qualsevol material que us agradi treballar o que sigui significatiu per a vosaltres.

Belén Vilanova: San Juan (l’Argentina), 1985. Resident a Mataró (Barcelona). Llicenciada i professora en Arts Visuals graduada en la Universidad Nacional de San Juan.
El seu interès per les ciències naturals, la psicologia i les arts visuals la van portar a l’experimentació i el pensament a través de jocs entre aquestes tres disciplines, que s’uneixen en la seva producció, per tal d’interrogar constantment sobre la possibilitat d’“una via d’explorar el sentit de les coses i d’un mateix”.

Inscripcions a partir del 3 de maig fent clic aqui

#enfocats2021

Fes córrer la veu!