Creativexp on the Gòtic
Agenda Programació Tallers 2021

Creativexp on the Gòtic

Dissabte 15 de maig, de 10 a 14 h
A càrrec de Sibux i Ann Alógica
En col·laboració amb Experimental Photo Festival 

Do It Yourself. La filosofia d’aquest taller també és el reciclatge, per la qual cosa, donarem una nova vida a alguns objectes quotidians perquè les nostres fotografies es transformin en mons imaginaris.
Crear paisatges nevats amb una màscara interna i la tècnica EBS, omplir les teves fotos de papallones voletejant usant el bokeh creatiu, crear fotografies amb efecte 3D amb filtres de colors reciclant els separadors d’un carpesà o fer que les teves fotos del concert de heavy metal siguin encara més heavy amb la tècnica del raspat de la pel·lícula…

Tot això i molt més és el que trobaràs en aquest taller. Vine amb molta pel·lícula perquè podràs experimentar-ho tot. Després de crear les càmeres i modificar els rodets, farem un recorregut pel Barri Gòtic de la mà de l’Ann Alógica per descobrir racons inèdits i aprendre a mirar d’una altra manera.

Ann Alógica: Pilu Morales (signa com a Ann Alógica) és fotògrafa des de fa més de quinze anys, durant els quals ha utilitzat diferents estils i tècniques. És la impulsora del grup Cultura per a Photo Lovers.

SIBUX
És un apassionat de la màgia analògica i l’experimentació. Va començar amb la fotografia gairebé per casualitat descobrint el món de la lomografia.

Inscripcions a partir del 3 de maig fent click aqui

#enfocats2021 #creativexp

 

Fes córrer la veu!