AGENDA 2019 16 de maig 2019 Programació 2019 CC Pati Llimona Edicions anteriors Enfocats 2019 Passat

Ràdio oberta: De migrants i immigrants

Dijous 16 de maig – Hora 11 a 13h
Organitza: Ràdio Nikosia
Amb la col·laboració de: Casal de Gent Gran Pati Llimona
Lloc: Pati del Casal de la Gent Gran Pati llimona, c/ Correu Vell, 5

Ràdio Nikosia és un espai comunicacional de pensament col·lectiu, i el dijous 16 de maig al costat a les persones del Casal intentarem abordar els diferents angles i matisos de la “immigració i la migració“: Totes i tots migrem, venim del moviment, de la suma i la barreja, del nomadisme distant. Migrar, de moltes maneres ens constitueix, és part de la nostra naturalesa cultural.
Ràdio Nikosia és un Dispositiu, un col·lectiu i una associació formada per persones amb i sense itineraris medicalitzats de patiment emocional: hi ha artistes, economistes, filòlegs, Escriptors, poetes, dietòlegs, professionals del dubte, psicòlegs, educadors, antropòlegs i un gran, etc. Des d’aquí és reivindica com ara un lloc social en què la lluita evita als exclusivismes identitaris forçosos per obrir-se a la pluralitat necessària en tota trobada que intenti abordar allò  complex.

Programa de ràdio en directe des del Pati del Casal de Gent Gran del Pati Llimona. Pots participar i dir la teva o seguir-lo en directe a través de Facebook/radionikosia.

Fes córrer la veu!