inaguració
AGENDA 2019 14 de maig 2019 Programació 2019 Espais 2019 CC Pati Llimona Edicions anteriors Enfocats 2019 Passat

Inauguració ENFOCATS 2019

Dijous 9 de maig

 

18.30 h Lectura de La llista
Organitza: L’associació La Llista Oblidada
Lloc: Pati d’en Llimona
A través de la lectura participativa i polifònica per part dels participants de l’esdeveniment, es busca rescatar de l’oblit persones mortes a causa de les polítiques migratòries restrictives de la UE. La finalitat és sensibilitzar sobre el mortífer resultat de les polítiques migratòries actuals a través de la lectura cas a cas, que permet anar més enllà de les xifres i percentatges impersonals, posar rostre a aquesta situació totalment evitable i, en última instància, fomentar l’empatia real que porti al compromís actiu.
Llista feta per la Ong UNITED.

19 h Discurs inaugural
Presentació de les exposicions i de les entitats implicades en el Festival.

19.15 h Peça de dansa “Voz”
Dansa: Ines Archer
Música: Simonal Bie
En aquest món de violències, soc llar de ràbia i ferides. Què faig amb totes elles? Què faig amb aquest cos que les carrega?
Si alguna cosa ha de definir-me, que sigui el meu moviment i que trenqui amb totes aquestes mentides, amb les històries que van contar per mi robant la meva veu. Decideixo construir una altra cosa, habitar el món des d’un lloc en el qual em sento acompanyada, en contacte amb els meus cicles de vida i de mort, (re)definint-me quantes vegades sigui necessari al costat de les meves. En xarxa.

19.30 h DJ Mbodj
DJ Mbodj és una dj i selectora de Barcelona que navega entre diverses atmosferes musicals, la majoria d’elles amb una arrel negra. Les seves seleccions són bastant eclèctiques, degut a la seva àmplia curiositat musical. A les seves sessions poden aparèixer el hip-hop, funk, afrohouse i altres gèneres.

Fes córrer la veu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *